Paid-by- harbyjay.com

Online İşlemler MMS Mesajları Nasıl Görebilirim

Yorum Gönder

online işlemler mms mesajları görüntüleme
WhatsApp gibi çeşitli çevrimiçi mesajlaşma uygulamaları olmadan önce insanlar birbirlerine video göndermek istediği zaman MMS kullanıyorlardı. Şuan günümüzde ise MMS mesaj kullananların sayısı gün geçtikçe azalmaya başladı. Fakat olabilir, şuan bile telefonunuza bir MMS gelebilir. Sizde bu mesajı görüntülemek istiyor olabilirsiniz. Peki MMS mesajları nasıl görürsünüz?

MMS ne demek?

MMS; İngilizceden dilimize multimedya mesaj sistemi olarak çevrilmektedir. Bu sistem ile kısa videolar ve resimler göndermeniz mümkündür. MMS almak için aktif internet paketinizin olması gerekmektedir. Aksi takdirde indirme işlemi yapamayacağınızdan gelen mesajı görüntülemeniz mümkün değildir.

MMS mesajı nasıl görebilirim?

Size de online işlemler üzerinden mesajlarınızı görüntüleyebileceğiniz bilgisi gelmiş olabilir. Son zamanlarda bu mesajlar herkese gelmeye başladığından gündem konusu olmaya başladı. MMS mesajları görüntüleyebilmek için ayarlarınızın yapılmış olması gerekmektedir. 

Türk Telekom MMS ayarı

Eğer Türk Telekom kullanıcısıysanız MMS mesajlarınızı görüntüleyebilmek için iki seçenek mevcut.
  • Türk Telekom müşteri hizmetlerini aramalısınız.
  • 5555 numarasına MMS AYAR yazarak mesaj göndermelisiniz.
Eğer hala MMS mesajınızı görüntüleyemiyorsanız internet ayarlarınızda bir problem olabilir. Ayarlar doğru bir şekilde yapıldıktan sonra bundan sonra gelecek olan tüm MMS mesajları doğru bir şekilde görüntüleyebilirsiniz.

Turkcell MMS ayarı

Operatör olarak Turkcell kullanıyorsanız bunun için iki seçenek mevcut.
  1. Turkcell müşteri hizmetlerini aramalısınız.
  2. 2200 numarasına MMS yazarak mesaj göndermek.
Bu iki yöntemden birisini uygulayarak TURKCELL hattınıza gelen MMS mesajlarını doğru bir şekilde alabilir ve görüntüleyebilirsiniz.

MMS göndermek ücretli mi?

Evet, MMS göndermek her operatörde farklı bir ücret olarak faturanıza yansımaktadır. Aynı zamanda MMS ayarlarınızı açmak için operatörünüze gönderdiğiniz SMS'de aynı şekilde ücretlendirilmeye tabi olabilir.

Benzer Yazılar

Yorum Gönder